Ποδόσφαιρο

Ιωνικός: Η ανακοίνωση που εξέδωσε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο!

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 12:55

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση στον απόηχο της ήττας του από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των playouts, όχι όμως για να κάνει παράπονα για τη διαιτησία αλλά αντίθετα για να πλέξει το εγκώμιο του Πολυχρόνη που διηύθυνε την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Ιωνικός: Η ανακοίνωση που εξέδωσε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο!

Ο Ιωνικός στη πρώτη αγωνιστική των πλέι αουτ, ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με σκορ 2-0. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για την ομάδα της Νίκαιας, αφού την βάζει σε μπελάδες.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως την Δευτέρα (20/03) εκδόθηκε ανακοίνωση από πλευράς των Νικαιωτών, όπου όχι μόνο δεν έγινε μέσω αυτής το παραμικρό παράπονο για τη διαιτησία αλλά αντίθετα δόθηκαν συγχαρητήρια στον ρέφερι Πολυχρόνη για τον τρόπο που σφύριξε στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο και κυρίως στον πρώτο διαιτητή τον κύριο Πολυχρόνη για την εξαιρετική απόδοσή του.

Στην οικογένεια του Ιωνικού γνωρίζουμε να δεχόμαστε τις ήττες μας, όπως και να παραδεχόμαστε τις καλές και δίκαιες διαιτησίες. Όπως αυτή του κυρίου Πολυχρόνη, ο οποίος ήταν αλάνθαστος.

Ελπίζουμε να δούμε ανάλογες αποδόσεις από τους διαιτητές ως το φινάλε των playouts και να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς με αυτά τα ζητήματα!"

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν η ευχάριστη νότα στον απόηχο των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν την πρώτη αγωνιστική, μας ξάφνιασε θετικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr