Ποδόσφαιρο

Εκπληκτικός Άρης, «διέλυσε» την ΑΕΚ [vid]

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 20:32

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνέτριψε 4-0 την ομάδα της Λάρνακας και μπήκε στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα.

Εκπληκτικός Άρης, «διέλυσε» την ΑΕΚ [vid]

Το φετινό κυπριακό πρωτάθλημα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Ειδικότερα από τη στιγμή που η «μάχη» του τίτλου πλέον δεν είναι υπόθεση δύο, αλλά τριών ομάδων. Ο εκπληκτικός φέτος Άρης Λεμεσού μπήκε στο «κόλπο» του τίτλου. Μετά την ευρεία νίκη 4-0 κόντρα στην ΑΕΚ, στο στάδιο «Alfamega», την έπιασε στους 57 βαθμούς. Αμφότεροι είναι στο -4 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ με το ενδιαφέρον να «χτυπά» κόκκινο! Αυτή, δε, ήταν η έβδομη νίκη για τον Άρη στα τελευταία εννέα ματς, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση με 52 γκολ.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο 10' άνοιξε το σκορ. Κάθετη πάσα του Μπαμπίκα και τελείωμα του Κακόριν (1-0). Η ΑΕΚ έψαξε τρόπους να αντιδράσει. Αλλά δεν είχε καθαρές φάσεις. Αντίθετα, η ομάδα της Λεμεσού σκόραρε ξανά στο 37' με τον Μπαμπίκα, αλλά το VAR έδειξε πώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο, στο 58' και μετά το λάθος των φιλοξενούμενων, ο Κακόριν έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκομίς που σκόραρε το 2-0. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Άρη. Στο 74' ο Μπαμπίκα με ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε τον Πίρτς (3-0). Επιπλέον, στο 89' ο Μπράουν βρήκε σε θέση βολής τον Μαγιαμπέλα που δεν αστόχησε για το τελικό 4-0.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Γιαγκό, Μουσούντα, Πηλέας, Μπένγκτσον (65' Μαγιαμπέλα), Στρούσκι (76' Μπράουν), Σόκε, Μπαμπίκα (76' Στεπίνσκι), Κακόριν (83' Γιαμπλόνσκι), Γκομίς (65' Μπρόρσον).

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Ροσάλες, Γκονθάλεθ (72' Γιάκολις), Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία (76' Κάσας), Φαράζ (83' Γκρόμοφ), Σανχούρχο, Πονς (83' Μάμας), Άλτμαν (72' Νίκολιτς), Τρισκόφσκι, Λόπες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr