Ποδόσφαιρο

Παρελθόν ο Ματσίν από τον πάγκο της Έλτσε [vid]

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 21:27

Οι «Franjiverdes» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας με τον 47χρονο Ισπανό προπονητή.

Παρελθόν ο Ματσίν από τον πάγκο της Έλτσε [vid]

Τίτλοι… τέλος στη συνεργασία του Πάμπλο Ματσίν με την Έλτσε. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε πώς δεν θα συνεχίσει ο 47χρονος προπονητής να είναι στον πάγκο του συλλόγου. Με τη σχετική ανακοίνωση να επισημοποιεί τη λήξη του συμβολαίου του. Έτσι οι «Franjiverdes» είναι σε αναζήτηση του επόμενου κόουτς τους.

Η ήττα από την Σοσιεδάδ με 2-0, για την 26η αγωνιστική, σηματοδότησε το φινάλε της θητείας του, στον πάγκο της Έλτσε. Μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ο σύλλογος πήρε την απόφαση να «τελειώσει» τον Πάμπλο Ματσίν. Διότι θεωρήθηκε ο υπαίτιος για την κακή πορεία της ομάδας στη φετινή La Liga.

Ο 47χρονος Ισπανός προπονητής ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο. Μέσα σε διάστημα 4 μηνών, ωστόσο, είχε απολογισμό δύο νικών, τριών ισοπαλιών και επτά ηττών σε 12 αναμετρήσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Κάρλος Μαρτίνεθ. Αλλά και το δικό του έργο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κανονική… επικίνδυνη αποστολή μιας και η ομάδα του είναι στην τελευταία θέση. Επιπλέον, απέχει 13 βαθμούς από τη ζώνη της σωτηρίας!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr