Ποδόσφαιρο

Έπιασαν δουλειά στην εθνική Ελλάδας [vid]

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 22:24

Με προπόνηση στη Ριζούπολη ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Παρασκευής με το Γιβραλτάρ.

Έπιασαν δουλειά στην εθνική Ελλάδας [vid]

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις άρχισε σήμερα. Θυμίζουμε πώς η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τόσο το Γιβραλτάρ όσο και τη Λιθουανία. Το πρώτο είναι ματς για τα προκριματικά του EURO 2024, την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Ειδικότερα εκτός έδρας επί πορτογαλικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Φάρο. Αντίθετα το δεύτερο είναι φιλικό που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 27 Μαρτίου.

Η εθνική ομάδα έπιασε δουλειά σήμερα το απόγευμα. Οι διεθνείς έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης. Θυμίζουμε πώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών, μαζί με τις Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ.

Το ευχάριστο για τον Γκουστάβο Πογιέτ είναι πώς δεν προέκυψαν προβλήματα το Σαββατοκύριακο και όλοι οι διεθνείς που είχαν κληθεί στην αποστολή, είναι διαθέσιμοι. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Κωνσταντέλιας, Χατζηγιοβάνης, Φορτούνης, Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης και Παυλίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr