Ποδόσφαιρο

Γέμισε το... απουσιολόγιο των «τριών λιονταριών» [vid]

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 22:55

Τρεις απόντες για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει των ματς της Αγγλίας με Ιταλία και Ουκρανία.

Γέμισε το... απουσιολόγιο των «τριών λιονταριών» [vid]

Η αφετηρία της εθνικής Αγγλίας στα προκριματικά του EURO 2024 περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με την Ιταλία και το εντός έδρας ματς με την Ουκρανία, αντίστοιχα. Οι Άγγλοι που δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση στο Μουντιάλ του Κατάρ, έχουν ως στόχο το καλύτερο στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η προσπάθειά τους ξεκινά με τρεις σημαντικές απουσίες. Ειδικά οι δύο εξ αυτών είναι πολύ σημαντικές για τον Γκάρεθ Σάουγκεϊτ.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Μάρκους Ράσφορντ όσο και ο Μέισον Μάουντ δεν έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των «τριών λιονταριών». Κάτι που ισχύει επίσης και για τον Νικ Πόουπ. Ειδικότερα, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ματς του FA Cup κόντρα στη Φούλαμ. Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του. Τέλος, ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ματς της Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Βέβαια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας δεν έκανε σημαντικές αλλαγές στην αποστολή των «τριών λιονταριών». Αλλά έκανε μόλις μια αντικατάσταση στην αποστολή. Αυτή ήταν η κλήση του Φρέιζερ Φόστερ, του τερματοφύλακα της Τότεναμ, που πήρε τη θέση του Πόουπ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr