Ποδόσφαιρο

Ο Κόντε στην... πόρτα της εξόδου [vid]

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 23:27

Άμεσες οι εξελίξεις, ακόμη και στη διακοπή των πρωταθλημάτων, σχετικά με τον Ιταλό προπονητή της Τότεναμ.

Ο Κόντε στην... πόρτα της εξόδου [vid]

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν σενάρια στο Λονδίνο αναφορικά με το μέλλον του Αντόνιο Κόντε. Όλοι σημειώνουν πώς το μέλλον του Ιταλού είναι αλλού. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι σχεδόν βέβαιο πώς δεν θα ανανεωθεί. Ωστόσο, οι εξελίξεις τρέχουν.

Καθώς είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να αλλάξουν άμεσα τα δεδομένα. Η νέα αποτυχία των «σπιρουνιών» και η ισοπαλία 3-3 με την Σαουθάμπτον, βέβαια, ίσως να σηματοδοτήσει άμεσα το τέλος της θητείας του Ιταλού προπονητή στον πάγκο των «σπιρουνιών».

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πώς η διοίκηση της Τότεναμ ίσως και να προχωρήσει άμεσα στη λύση της συνεργασίας με τον Αντόνιο Κόντε. Ο λόγος; Αν γίνει άμεσα μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ίσως να προλάβει ο σύλλογος του Λονδίνου την έξοδο στο UEFA Champions League της νέα σεζόν. Κι αυτό είναι το βασικό μέλημα που υπάρχει τώρα. Δηλαδή να σώσει η διοίκηση των «σπιρουνιών» ό,τι σώζεται κι αυτό είναι μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα της Premier League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr