Ποδόσφαιρο

«Διπλό» κορυφής για την Εϊμπάρ

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 23:49

Μεγάλη νίκη με ανατροπή 3-2 στην έδρα της Μιραντές και +4 από Γρανάδα και Λας Πάλμας.

«Διπλό» κορυφής για την Εϊμπάρ

Μια σπουδαία, εκτός έδρας νίκη πέτυχε τη Δευτέρα το βράδυ η Εϊμπάρ. Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Β' Ισπανίας, η ομάδα του Γκαριτάνο επικράτησε 3-2 της Μιραντές. Επιπλέον, αυτό το πέτυχε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Καθώς το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, έγινε 2-3 στο φινάλε. Έτσι έφτασε τους 62 βαθμούς και βρίσκεται, μετά από 32 αγωνιστικές, στο +4 από τις Γρανάδα και Λας Πάλμας.

Η ομάδα του Χοσέμπα Ετσεμπερία έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Καθώς στο διάστημα αυτό κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Αρχικά με τον Ραούλ στο 23'. Στη συνέχεια με τον Τζελαμπέρτ Πίνα στο 44'. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει στα αποδυτήρια έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα με 2-0. Αλλά αυτό, όπως αποδείχθηκε τελικά, δεν ήταν αρκετό ως το φινάλε. Καθώς στο δεύτερο μέρος, το ματς είχε εντελώς διαφορετικό μορφή.

Ο Γκαριτάνο έριξε στην αναμέτρηση τον Ακέτσε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Εκείνος χρειάστηκε 15 λεπτά να βρει δίχτυα. Μιας και στο 60' μείωσε σε 2-1. Με ασίστ του Μπαουτίστα που στο 63' έφτιαξε και το δεύτερο γκολ της Εϊμπάρ, που πέτυχε ο Ραχμάνι για το 2-2. Επίσης, ο Μπαουτίστα άλλαξε ρόλο στο 75'. Από δημιουργός έγινε αποδέκτης της τελικής πάσας και με δικό του τέρμα, στο 75', έγινε το 2-3 που έδωσε στους φιλοξενούμενους το «διπλό» κορυφής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr