Ποδόσφαιρο

Εθνική Νορβηγίας: Πλήγμα με Χάαλαντ!

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 11:43

Ο Έρλινγκ Χάλαντ τέθηκε νοκ άουτ από τους αγώνες της Νορβηγίας με Ισπανία και Γεωργία εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού.

Εθνική Νορβηγίας: Πλήγμα με Χάαλαντ!

Τεράστιο πλήγμα για την εθνική Νορβηγίας στη μάχη που θα δώσει για ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024. Ο θηριώδης σέντερ φορ αποκόμισε έναν τραυματισμό και θα τεθεί εκτός για τα δύο επόμενα ματς της εθνικής του.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι διαγνώστηκε με ένα πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, μετά από τον αγώνα με την Μπέρνλι που δεν του επιτρέπει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Σύμφωνα με ενημέρωση της νορβηγικής Ομοσπονδίας, ο 22χρονος επιθετικός έκανε προσπάθεια να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, υπήρχε αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Θυμίζουμε πως η Νορβηγία είναι στον 1ο όμιλο μαζί με Κύπρο, Γεωργία, Σκωτία και Ισπανία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr