Ποδόσφαιρο

«Πετάει» για Φάρο η εθνική ομάδα [vid]

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 23:12

Οι διεθνείς ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και αναχωρούν την Πέμπτη το πρωί για τον πορτογαλικό νότο.

«Πετάει» για Φάρο η εθνική ομάδα [vid]

Σε ρυθμούς Γιβραλτάρ και της πρεμιέρας στα προκριματικά για το EURO 2024 κινείται η εθνική ομάδα. Την Παρασκευή το βράδυ (24/3, 21:45) δίνει το πρώτο της ματς. Με αντίπαλο το Γιβραλτάρ, εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα, στο Φάρο της Πορτογαλίας.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ και οι διεθνείς ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις στην Αθήνα. Το πρωί της Πέμπτης, με πτήση τσάρτερ, θα αναχωρήσουν με προορισμό τον πορτογαλικό νότο. Επιπλέον, αύριο βράδυ στις 20:00 θα κάνουν και την τελευταία τους προπόνηση, για την έναρξη της προκριματικής φάσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ορισμένα θέματα να αντιμετωπίσει. Καθώς οι Μπουχαλάκης και Ιωαννίδης δεν έβγαλαν όλη την προπόνηση. Κάτι που σημαίνει πώς δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στο ματς της Παρασκευής, κόντρα στο Γιβραλτάρ. Αντίθετα, από την άλλη ο Μπάλντοκ έβγαλε την προπόνηση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, ωστόσο, δεν έχει καταλήξει ακόμη σε όλα τα πρόσωπα της ενδεκάδας που θα παρατάξει. Μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ανοικτή. Επίσης, υπάρχουν διλήμματα τόσο για την κορυφή της επίθεσης όσο και για τα εξτρέμ. Καθώς ο προπονητής έκανε πολλές δοκιμές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr