Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδας: Νοκ άουτ ο Κουρμπέλης

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 12:01

Ο διεθνής άσος είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ

Εθνική Ελλάδας: Νοκ άουτ ο Κουρμπέλης

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου την Παρασκευή (24/3) θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ. Θα είναι η πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2024.

Σε μια αναμέτρηση όπου τελικά δεν θα δώσει το παρών ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση στον αριστερό μηρό.

Ο μυϊκός τραυματισμός του διεθνή μέσου του Παναθηναϊκού, θα τον αφήσει (μάξιμουμ) μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Εκκρεμεί και η εξέταση από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, αλλά ήδη από χθες έχουν γίνει οι σχετικές επαφές των δυο πλευρών και το πρώτο συμπέρασμα κάνει λόγο για απουσία μιας εβδομάδας.

Βέβαια θα χάσει το επόμενο παιχνίδ8ι του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ που είναι με τον Βόλο. Κάτι που ίσως γίνει και με τον Άρη. Στόχος είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr