Ποδόσφαιρο

Σπουδαία ανατροπή και νίκη της Σλοβενίας [vids]

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 20:27

Με βασικούς τους «πράσινους» Βέρμπιτς και Τσέριν, νίκησε 2-1 στο Καζακστάν. Ασίστ από τον τελευταίο στη φάση του 1-1.

Σπουδαία ανατροπή και νίκη της Σλοβενίας [vids]

Με το… δεξί ξεκίνησε η Σλοβενία την παρουσία της στον 8ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024. Καθώς κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Καζακστάν. Επιπλέον, αυτό το πέτυχε με ανατροπή. Διότι οι Καζάκοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα ημίχρονο που ήταν ισορροπημένο, το Καζακστάν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ειδικότερα αυτό έγινε στο 24' με την κεφαλιά που πέτυχε ο Σαμορόντοφ. Έτσι έληξε το πρώτο 45λεπτο, με τους Καζάκους να προηγούνται 1-0. Ωστόσο το σκηνικό αυτό άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος.

Με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, τον Βέρμπιτς και τον Τσέριν, να είναι βασικοί. Ο μέσος του «τριφυλλιού» ήταν αυτός που εκτέλεσε στο 47' το κόρνερ, για τον Μπρέκαλο. Ο τελευταίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Επίσης, στο 78' ο Βιπότνικ ολοκλήρωσε την ανατροπή των Σλοβένων με σουτ για το 1-2.

Ο Τσέριν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ ο Βέρμπιτς έγινε αλλαγή στο 70', με τον Λόβριτς να παίρνει τη θέση του. Αντίθετα, εκτός αποστολής ήταν οι άλλοι δύο «Έλληνες» της Σλοβενίας, ο Σπόραρ του Παναθηναϊκού και ο Κούρτιτς του ΠΑΟΚ

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr