Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Νάγκελσμαν από τον πάγκο της! [vid]

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 00:39

Οι Βαυαροί αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία με τον 35χρονο προπονητή. Ο Τόμας Τούχελ θα πάρει τη θέση του.

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Νάγκελσμαν από τον πάγκο της! [vid]

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση του βράδυ της Πέμπτης. Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την απόφαση, μετά από μεγάλη συζήτηση στις τάξεις του συλλόγου, να λύσει τη συνεργασία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο 35χρονος προπονητής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών μετά από ενάμιση χρόνια.

Στο διάστημα αυτό κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Γερμανίας και δύο Σούπερ Καπ. Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας είχε προκαλέσει έντονο προβληματισμό και τα στελέχη του συλλόγου επέλεξαν να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του. Το «διαζύγιο» αναμένεται να επισημοποιηθεί την Παρασκευή.

Κι επειδή οι ειδήσεις «τρέχουν», ήδη ακούγονται πολλά αναφορικά με τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, αυτός θα είναι ο Τόμας Τούχελ. Ο 49χρονος Γερμανός κόουτς θα επιστρέψει στους πάγκους μετά από αρκετούς μήνες. Μιας και τον περασμένο Σεπτέμβριο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Σε ό,τι αφορά τον Νάγκελσμαν, αποχωρεί από τους Βαυαρούς με 84 ματς στο ενεργητικό του. Στο διάστημα αυτό μέτρηση 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και 10 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr