Ποδόσφαιρο

Η Ελλάδα έκανε... παρέλαση στο Φάρο [vids]

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 23:38

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Εθνική τα προκριματικά του EURO 2024. Νίκη 3-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ, με 3 δοκάρια και ωραία μπάλα.

Η Ελλάδα έκανε... παρέλαση στο Φάρο [vids]

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η νέα προσπάθεια της Ελλάδας, στην προκριματική φάση του EURO 2024, εκκίνησε με ωραίο τρόπο. Η Εθνική επικράτησε 3-0 του Γιβραλτάρ, στο Φάρο. Σε ένα ματς που έπαιξε ωραία μπάλα, είχε και τρία δοκάρια και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Δημιουργώντας 30 τελικές στην πρεμιέρα της. Πλέον, τη Δευτέρα υπάρχει το φιλικό με τη Λιθουανία και τα… σοβαρά ξεκινούν από τον Ιούνιο.

Η Ελλάδα μπήκε καλά στο ματς. Έτσι κατάφερε από νωρίς να πάρει το προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα, στο 11' ο Μάνταλος σέντραρε, ο Μπάλντοκ έστρωσε στον Μασούρα που άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ (0-1).

Η Εθνική είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν στάθηκε τυχερή στο 36' με το σουτ του Πέλκα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, στο 45', ο Πέλκας έστρωσε για τον Σιώπη που με σουτ στην κίνηση, πέτυχε με γκολάρα το 0-2.

Το τρίτο γκολ της Ελλάδας ήρθε στο 58'. Μακρινή μπαλιά του Μάνταλου και ιδανικό τελείωμα του Μπακασέτα για το 0-3.

Η εθνική ομάδα συνέχισε να έχει φάσεις, αλλά τα δοκάρια την σταμάτησαν. Στο 70' με το σουτ του Παυλίδη και στο 73' με την κεφαλιά του Μάνταλου.

Ο Κωνσταντέλλιας άγγιξε το γκολ στο 90'+1, στο ντεμπούτο του.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Χούλιο Ρίμπας): Κολέινγκ, Σέρτζεαντ, Λόπες, Κασιάρο (85' Στάις), Γουόκερ, Βαλαρίνο (62' Κουμπς), Ολιβέρο, Ρ. Τσιπολίνα, Ρόναν (85' Τ. Τσιπολίνα), Μπρίτο (85' Μπρίτο), Τορίγια (62' Μουέχλι).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Μασούρας (85' Χατζηγιοβάννης), Γιακουμάκης (62' Παυλίδης), Μπακασέτας (70' Φορτούνης), Πέλκας (62' Κωνσταντέλιας), Χατζηδιάκος, Μάνταλος, Τσιμίκας (85' Γιαννούλης), Σιώπης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr