Ποδόσφαιρο

Ο «καυτός» Λουκάκου και η «κρύα» πρεμιέρα του Σάντος [vids]

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 00:17

Χατ-τρικ του Βέλγου σέντερ φορ στη Σουηδία. Με το... αριστερό ξεκίνησε ο Πορτογάλος τεχνικός στον πάγκο της Πολωνίας.

Ο «καυτός» Λουκάκου και η «κρύα» πρεμιέρα του Σάντος [vids]

Ο εκπληκτικός επιθετικός της Ίντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στη Σουηδία. Διότι πέτυχε και τα τρία τους γκολ, στην εκτός έδρας νίκη με 3-0. Καταρχάς άνοιξε το σκορ στο 35' με κεφαλιά. Στη συνέχεια, στο 49', σκόραρε ξανά με ατομική του ενέργεια. Επιπλέον, στο 83' τελείωσε ιδανικά την ασίστ του Μπακαγιόκο για το τελικό 0-3.

Αντίθετα, η βραδιά δεν ήταν καλή για τον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκίνησε με το… αριστερό τη θητεία του στον πάγκο της Πολωνίας. Με ήττα 3-1 από την Τσεχία. Μιας και τίποτα δεν λειτούργησε καλά για τους Πολωνούς. Διότι μόλις στο 3' ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Παρά τον αιφνιδιασμό, η «παρέα» του Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να αντιδράσει. Στο 64' ήρθε και τρίτο γκολ. Ο Σιμάνκι της ΑΕΚ πέρασε στο ματς στο 76' και πέτυχε το γκολ των φιλοξενούμενων στο φινάλε. Βασικό και με πολύ καλή απόδοση για τους γηπεδούχους ο Μπράμπετς του Άρη.

Στις άλλες αναμετρήσεις, πολύ καλή εμφάνιση από την Αυστρία και νίκη 4-1 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν. Επιπλέον, άνετο τρίποντο πήραν και οι Σέρβοι με αντίπαλο τη Λιθουανία. Με τον Τάντιτς να σκοράρει το ένα γκολ και να φτιάχνει το άλλο.

Σουηδία - Βέλγιο 0-3

(35', 49', 82' Λουκάκου)

Τσεχία - Πολωνία 3-1

(1' Κρέιτσι, 3' Κβάντσαρα, 64' Κούστα - 87' Σιμάνσκι)

Βουλγαρία - Μαυροβούνιο 0-1

(70' Κρστόβιτς)

Αυστρία - Αζερμπαϊτζάν 4-1

(28', 50' Σάμπιτζερ, 29' Γκρέγκοριτς, 69' Μπάουμγκαρτνερ - 64' Μαχμούντοφ)

Μολδαβία - Νησιά Φερόε 1-1

(87' πέν. Νικολαέσκου - 27' Μίκελσεν)

Σερβία - Λιθουανία 2-0

(16' Τάντιτς, 53' Βλάχοβιτς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr