Ποδόσφαιρο

Η αντεπίθεση του Απόλλωνα συνεχίζεται [vids]

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 17:50

Νέα νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», 2-0 την ΑΕΚ Β' στα Σπάτα, στο -3 από την Κηφισιά.

Η αντεπίθεση του Απόλλωνα συνεχίζεται [vids]

Θα το παλέψει για την άνοδο στη Super League 1 ο Απόλλων. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη νίκησε 2-0, στα Σπάτα, την ΑΕΚ Β' και πλησίασε στους 3 βαθμούς την πρωτοπόρο Κηφισιά. Βέβαια, η ομάδα των βορείων προαστίων έχει ματς λιγότερο. Ωστόσο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία», δείχνει αποφασισμένη να παλέψει ως το φινάλε για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το ματς στα Σπάτα ξεκίνησε με την ΑΕΚ Β' να έχει την πρώτη καλή στιγμή, όταν στο 5' το φάουλ του Γερολέμου πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κότσαρη. Αλλά και στο 10' επενέβη ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, στο σουτ του Κορομηλά. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Διότι στο 15' ο Μωραΐτης με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Περέιρα, πέτυχε το 0-1.

Ωστόσο, η δεύτερη ομάδα της Ένωσης είχε και άλλες ευκαιρίες. Μιας και στο 32' ο Κότσαρης με εκπληκτική επέμβαση σταμάτησε τον Γερολέμου.

Επίσης, στο 33' η κεφαλιά του Λάτσι σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι!

Η αποτελεσματικότητα του Απόλλωνα ήταν εξαιρετική. Διότι στο 47' πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Λάθος του Γερολέμου, ο Σαντάτ πήρε την μπάλα, βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε τον Χατζηεμμανουήλ για το 0-2.

Επιπλέον, μετά το γκολ η ΑΕΚ Β' είχε και άλλες ευκαιρίες. Όμως της έλλειψε η αποτελεσματικότητα και βέβαια, το γκολ! Με την τελευταία της καλή στιγμή να είναι στο 90', στην κεφαλιά του Λάτσι. Εντούτοςι, ο Κότσαρης απέκρουσε και πάλι.

ΑΕΚ Β' (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος (67' Χατζηκυριάκος), Λάτσι, Παρράς (85' Γεωργέας), Γερολέμου, Δημητρίου, Μπότος, Κορομηλάς (61' Πανεράς), Σκόνδρας (60' Απ. Χριστόπουλος), Ζίνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλ. Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι (79' Παπαγεωργίου), Κοροβέσης, Ντομίνγκες, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Φατιόν (52' Αναστασόπουλος), Περέιρα (66' Ερέρα), Κουάδρα (79' Θεοχάρης), Σαντάτ, Μωραΐτης (66' Χαλίμι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr