Ποδόσφαιρο

«Πολυβόλο» οι Ελβετοί, ανατροπή οι Τούρκοι [vids]

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 21:02

Εύκολη επικράτηση για την Ελβετία, το γύρισαν οι γείτονες. Ισοπαλία ανάμεσα σε Ισραήλ και Κόσοβο.

«Πολυβόλο» οι Ελβετοί, ανατροπή οι Τούρκοι [vids]

Σούπερ πρεμιέρα στα προκριματικά για την ομάδα του Μουράτ Γιακίν. Κόντρα στην αδύναμη Λευκορωσία, στο ματς που διεξήχθη επί σερβικού εδάφους. Ειδικότερα, αυτό είχε… τελειώσει από το 17'. Καθώς ήδη από το σημείο εκείνο οι Ελβετοί προηγήθηκαν 2-0. Επίσης, έκλεισαν το πρώτο 45λεπτο με προβάδισμα τριών τερμάτων. Διάστημα που ο Ρενάτο Στέφεν έκανε χατ-τρικ. Στο δεύτερο μέρος ο Τζάκα και σκόραρε και έφτιαξε γκολ για να επικρατήσει η Ελβετία 5-0 της Λευκορωσίας στο Νόβι Σαντ.

Στο Ερεβάν οι Αρμένιοι αιφνιδίασαν τους Τούρκους. Μάλιστα, κατάφεραν από νωρίς (10') να προηγηθούν με αυτογκόλ της ομάδας του Στέφαν Κουντζ. Όμως οι γείτονες πέτυχαν την ανατροπή και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη. Ισοφάρισαν στο πρώτο μέρος και πήραν τη νίκη στο δεύτερο.

Αντίθετα, χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Τελ Αβίβ. Διότι Ισραήλ και Κόσοβο έμειναν στο 1-1. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες τελικές, οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και πήραν πολύτιμο βαθμό.

Λευκορωσία-Ελβετία 0-5

(4', 17', 29' Στέφεν, 62' Τζάκα, 65' Αμντουνί)

Αρμενία-Τουρκία 1-2

(10' αυτ. Καμπάκ - 35' Κοκτσού, 64' Ακτούρκογλου)

Ισραήλ-Κόσοβο 1-1

(56' Πέρετζ - 36' αυτ. Ντάσα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr