Ποδόσφαιρο

Η Ελλάδα «ζωντανή» για την πρόκριση

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 00:14

Ισοπαλία 1-1 της εθνικής Νέων με την αντίστοιχα της Σλοβακίας, στο δεύτερο ματς για την Elite Round του EURO U-19.

Η Ελλάδα «ζωντανή» για την πρόκριση

Χωρίς νικητή έληξε το ματς των εθνικών ομάδων Κ19 της Ελλάδας και της Σλοβακίας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο Waterford Sports Centre της Ιρλανδίας. Αμφότερες παραμένουν αήττητες και συγκατοικούν στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, την Τρίτη κόντρα στην Ιρλανδία.

Η εθνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση. Απείλησε στο 16' με τον Τζίμα. Επίσης, στο 45' ο Σλοβάκος τερματοφύλακας σταμάτησε αρχικά τον Κούτσια και στη συνέχεια τον Καλογερόπουλο. Στις αρχές του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 50', η Σλοβακία άνοιξε το σκορ (1-0) με τον Γκάιντος. Αλλά η Ελλάδα έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 67' με σκόρερ τον Κούτσια. Στον άλλο αγώνα του πέμπτου ομίλου η οικοδέσποινα Ιρλανδία νίκησε 1-0 την Εσθονία.

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστάσιος Θέος): Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Τασιούρας, Καλογερόπουλος, Τσίκος (65' Σμυρλής), Κυριόπουλος (65' Γκούμας), Συμεωνίδης, Κωττάς (65' Σταυρόπουλος), Τζίμας (74 Σπυράκος), Κούτσιας (88' Γκολφίνος).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Στάνισλαβ Μάτσεκ): Χρντίνα, Σβομπόντα, Μπαγκίν, Μισούντα, Κάχνιτς, Μουργκάς (94' Οβσόνκα), Γκαίντος (84' Ρίζνιτς), Μάριο Σάουερ (74'Γιάβορτσεκ), Λέο Σάουερ (84' Μαρτσέλι), Μίσοβιτς (74' Ούραντνικ), Γκρίγκερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr