Ποδόσφαιρο

Oλυμπιακός: Κλείνει τον Πήλιο του ΠΑΣ!

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 12:18

Ο Ολυμπιακός είχε στο ραντάρ του τον Πήλιο εδώ και καιρό και φαίνεται ότι η εν λόγω περίπτωση για προχωρήσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Oλυμπιακός: Κλείνει τον Πήλιο του ΠΑΣ!

Απ΄ ότι φαίνεται ο Σταύρος Πήλιος είναι ένα project που φαίνεται πως απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό. Η αριστερή πλευρά του ύστερα τη φυγή του Τσιμίκα, μοιάζει να μην είναι πλήρης. Έτσι νεαρός αμυντικός είναι στα υπόψιν του εδώ και καιρό, και πλέον ήρθε η στιγμή να μετακομίσει το λιμάνι.

Ο Πήλιος ξεκινήσει την καριέρα του από την Κ19 τος ΠΑΣ, όπου έπαιξε σε 52 ματς σκοράροντας 19 φορές! Πέρυσι, με τον Ηρακλή είχε σε 30 ματς 2 ασίστ και 1 γκολ και φέτος έχει ξεχωρίσει στην πρώτη του σεζόν στη Stoiximan Super League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.