Ποδόσφαιρο

Super League 2: Αφαίρεση 9 βαθμών στην Παναχαϊκή

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 15:55

Η πατρινή ομάδα τιμωρήθηκε για οφειλές σε ποδοσφαιριστές αλλά έχει διορία 4 ημερών να τακτοποιήσει το θέμα και να της επιστραφούν οι βαθμοί

Super League 2: Αφαίρεση 9 βαθμών στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή δεν γλίτωσε την βαριά καμπάνα που έχει να κάνει με αφαίρεση βαθμών.

Πιο συγκεκριμένα δεν τακτοποίησε τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές Ξενοφώντα Πάνο, Άλμπερτ Μπρους και Κώστα Παπαδόπουλο. Έτσι επήλθε και ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών στην Super League 2.

Πάντως οι πατρινή ομάδα έχει περιθώριο τεσσάρων εργάσιμων ημερών, ώστε να διακανονίσει ή να εξοφλήσει τις οφειλές αυτές, που συνολικά είναι 11.500 ευρώ, για να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Αφαιρούνται εννέα (9) βαθμοί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή κατόπιν απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Παναχαϊκή έπεσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β' ομίλου στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, έχοντας πλέον 22 πόντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr