Ποδόσφαιρο

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες [vids]

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 19:40

Νίκησε 2-0 την Ηλιούπολη και βρέθηκε ξανά στο +6 από τον Απόλλωνα, αλλά και στο +7 από την Καλλιθέα (σ.σ.: σε 14 ματς).

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες [vids]

Την ήττα από τον Απόλλωνα έβαλε στο… χρονοντούλαπο η Κηφισιά. Μιας και το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε 2-0 και απέκτησε ξανά μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Καθώς είναι στο +6 από τον δεύτερο Απόλλωνα και στο +7 από την 3η Καλλιθέα, με την τελευταία να έχει ματς λιγότερο.

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά δυνατό, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο το γκολ ήρθε για τους τυπικά γηπεδούχους νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, στο 17' με το μακρινό σουτ του Πρίτσα, που κατέληξε στο «παραθυράκι» του Περιστερίδη για το 1-0.

Οι δύο ομάδες είχαν κι άλλες φάσεις στη συνέχεια του πρώτου 45λεπτου, αλλά όχι την κλασική ευκαιρία για να φτάσουν στο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν εξίσου ανοικτό. Αν και η Κηφισιά είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο η Ηλιούπολη ήταν ανταγωνιστική και έμεινε στο ματς για πολλή ώρα. Ό,τι, δεν πέτυχε ο Ταλάλ στο 67', ήρθε στο 76' από τον Κουϊρουκίδη.

Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, με πλασέ στην κίνηση, σημείωσε το 2-0. Στο φινάλε του ματς, στο 90', ο Ζιούλης έκανε την προβολή, όμως ο Αναγνωστόπουλος με σπουδαία επέμβαση διατήρησε το 2-0 για την Κηφισιά.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γ. Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Παναγιώτου, Παπασάββας (75' Νοικοκυράκης), Γκίνη, Ταλάλ (75' Κουϊρουκίδης), Πρίτσας (62' Πέιος), Να’α (62' Παυλάκης), Ποζατζίδης, Τετέι (87' Καλλέργης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Ν. Παντέλης): Περιστερίδης, Βάρκας, Κωστόπουλος (81' Άντο), Ανδρέου, Φρίμπονγκ (74' Τριανταφυλλάκος), Γκοτσούλιας, Κρέτσι, Ζιούλης, Βασιλείου (81' Μπαξεβάνος), Μπαστακός, Βοσνακίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr