Ποδόσφαιρο

Με τη σφραγίδα του Βλάχοβιτς [vids]

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 00:00

«Υπέγραψε» τη νίκη της Σερβίας στην Ποντγκόριτσα. Άνετες Ουγγαρία και Σουηδία, νίκες για Αυστρία και Πολωνία. «Γκέλα» για τους Τσέχους.

Με τη σφραγίδα του Βλάχοβιτς [vids]

Η βραδιά είχε πολλά γκολ, ανατροπές και εκπλήξεις! Ωστόσο είχε και έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έκανε τη διαφορά για την εθνική ομάδα της Σερβίας. Στο γειτονικό ντέρμπι με το Μαυροβούνιο, στην Ποντγκόριτσα, έκρινε το ματς. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Επιπλέον, σημείωσε τα δύο γκολ της εθνικής του, που νίκησε 2-0, έκανε το 2/2 στον όμιλό της και προχωρά ακάθεκτη στα προκριματικά του Euro 2024.

Αντίθετα, αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι Ούγγροι. Καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος κόντρα στην Ουγγαρία. Πέτυχαν τρία γκολ σε ένα 45λεπτο και «καθάρισαν» τη νίκη, καθώς μετά έριξαν… στροφές. Το αντίστροφο έγινε από την πλευρά της Σουηδίας. Στο εντός έδρας ματς με το Αζερμπαϊτζάν. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα στο δεύτερο, για την επικράτηση με 5-0.

Νίκη για την εθνική Πολωνίας και πρώτη για τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της. Αν και οι Αλβανοί της έβαλαν… δύσκολα. Όμως, το γκολ του πρώην φορ του ΠΑΟΚ, του Σβιντέρσκι, έκρινε το ματς και της έδωσε τους 3 βαθμούς με το τελικό 1-0.

Σημαντική νίκη με ανατροπή για την Αυστρία κόντρα στην Εσθονία. Οι Αυστριακοί έχασαν πέναλτι στο 17'), βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά το γύρισαν και τελικά πήραν τη νίκη. Έτσι, έκαναν το 2/2 στον 6ο προκριματικό όμιλο. Ωστόσο, χαμένη της βραδιάς ήταν η Τσεχία. Ισοπαλία 0-0, εκτός έδρας, με την Μολδαβία. Με τους Τσέχους να έχουν δοκάρι με τον Σούτσεκ στο 45'+2!

Μαυροβούνιο - Σερβία 0-2

(78', 90'+5 Βλάχοβιτς)

https://ok.ru/video/4588325177987

Ουγγαρία - Βουλγαρία 3-0

(7' Βέκσεϊ, 26' Σομποσλάι, 40' Αντάμ)

Σουηδία - Αζερμπαϊτζάν 5-0

(38' Φόρσμπεργκ, 66' αυτ. Μουσταφαζάντα, 80' Γκέρκερες, 88' Κάρλσον, 89' Ελάνγκα)

Πολωνία - Αλβανία 1-0

(41' Σβιντέρσκι)

Αυστρία-Εσθονία 2-1

(68' Κάιντζ, 88' Γκρέγκοριτς - 25' Σάπινεν)

Μολδαβία - Τσεχία 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr