Ποδόσφαιρο

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Ελπίδων

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 19:21

Στο 1-1 έμεινε η Ελλάδα με την Λευκορωσία, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πρώτο της ματς στα προκριματικά του EURO U21 2025.

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Ελπίδων

Χωρίς νικητή και με σκορ 1-1 έληξε το ματς της Ελλάδας με την Λευκορωσία, σε επίπεδο Ελπίδων. Αυτή ήταν η πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά του EURO U21 2025. Αλλά δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί, καθώς έμεινε στην ισοπαλία, στο ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης». Αν και η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, δεν κατάφερε να σημειώσει περισσότερα από ένα γκολ, ώστε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της.

Η Λευκορωσία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Καθώς στο 7' το σουτ του Καρπίσκι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τζολάκη. Αντίθετα, η Ελλάδα στην πρώτη, δική της, καλή στιγμή σκόραρε. Στο 11' ο Σουρλής βρήκε τον Τζόλη που «εκτέλεσε» τον Κοζάκεβιτς για το 1-0. Αλλά στο 53' οι φιλοξενούμενοι κατάφερα να ισοφαρίσουν. Σέντρα του Ζίνοβιτς, κεφαλιά του Κάζαραμπ και 1-1. Οι κακές καιρικές συνθήκες και η δυνατή βροχόπτωση δεν επέτρεψαν να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια του ματς.

ΕΛΛΑΔΑ U21: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56' Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68' Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56' Κατσουλίδης), Σουρλής (80' Λιάτσος), Κοσίδης (56' Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ U21: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85' Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52' Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64' Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64' Λατίκοβ), Ρίλατς.

** Τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Γουστάβο Πογέτ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr