Ποδόσφαιρο

Από έναν πόντο πήραν Γεωργία και Νορβηγία [vid]

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 21:00

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Μπατούμι με τις ομάδες να σκοράρουν η καθεμία σε διαφορετικό ημίχρονο.

Από έναν πόντο πήραν Γεωργία και Νορβηγία [vid]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Μπατούμι ανάμεσα στη Γεωργία και την Νορβηγία. Καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Όμως για τους Νορβηγούς η απουσία του Χάαλαντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκκίνηση των προκριματικών του EURO 2024. Μιας και είχαν απολογισμό μόλις έναν βαθμό σε δύο αναμετρήσεις.

Αν και στο ματς με την Γεωργία ήταν καλύτεροι, αλλά δεν πέτυχαν το στόχο τους. Διότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να «ρεφάρουν» την ήττα από την Ισπανία. Το ματς ξεκίνησε καλά για τους Σκανδιναβούς. Μιας και πήραν προβάδισμα στο σκορ νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, στο 15', με το σουτ του Σόρλοθ έξω από την περιοχή. Η Γεωργία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ειδικά, στο 60' ο Κβιρκβέλια βρήκε τον Μικαουτάτζε που νίκησε τον Νίλαντ για το 1-1. Ο Σόρλοθ έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στη Νορβηγία, στο 72'. Όμως ο Μαμαρντασβίλι τον σταμάτησε. Οι Σκανδιναβοί ζήτησαν πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά το VAR δεν διαπίστωση παράβαση στον έλεγχο της φάσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr