Ποδόσφαιρο

«Έβρεξε» γκολ στα φιλικά [vids]

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 21:54

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έγιναν την Τρίτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων σε όλες τις ηπείρους.

«Έβρεξε» γκολ στα φιλικά [vids]

Ματς σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη έγιναν την Τρίτη. Πολλές εθνικές ομάδες από όλες τις ηπείρους, μιας και δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έδωσαν φιλικά. Ματς με αρκετά γκολ. Σε έναν εξ αυτών, δε, σκόραρε και ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ινμπέομ Χουάνγκ του Ολυμπιακού με την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας. Στο ματς κόντρα στην Ουρουγουάη.

Ενδιαφέρον είχε και το φιλικό της Κύπρου με την Αρμενία. Προηγήθηκε, δέχθηκε την ανατροπή από τους γηπεδούχους, ισοφάρισε σε 2-2. Έτσι έληξε το ματς, αλλά έχασε τον Κωστάκη Αρτυματά που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάτι που σημαίνει πώς δεν θα είναι στη διάθεση του Κετσπάγια στο πρώτο ματς του Ιουνίου, για τα προκριματικά του EURO 2024.

Αυστραλία - Εκουαδόρ 1-2

(16' Μπορέλο - 51' πέν. Εστουπινάν, 65' Πάτσο)

Ιαπωνία - Κολομβία 1-2

(3' Μιτόμα - 33' Ντουράν, 61' Μπορέ)

Νότια Κορέα - Ουρουγουάη 1-2

(51' Ινμπέομ Χουάνγκ - 10' Κόατες, 63' Βεσίνο)

Αρμενία - Κύπρος 2-2

(51', 59' Ράνος - 43' Καρώ, 82' Χριστοφή)

Ιράν - Κένυα 2-1

(77' Μοχέμπι, 84' Ρεζαεΐν - 51' Ολούνγκα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr