Ποδόσφαιρο

Σκωτσέζικο «ντουζ» για την Ισπανία - Μεγάλο «διπλό» της Κροατίας [vids]

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 23:41

Οι Βρετανοί νίκησαν τη «φούρια ρόχα» μετά από 39 χρόνια! Η ομάδα του Ντάλιτς έδειξε την ποιότητά της στην Προύσα.

Σκωτσέζικο «ντουζ» για την Ισπανία - Μεγάλο «διπλό» της Κροατίας [vids]

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς να ήταν εκείνο της Σκωτίας με την Ισπανία. Όμως, στο «Hampden Par» οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο. Διότι η εκπληκτική Σκωτία έκανε το 2/2 στα προκριματικά. Με τους παίκτες του Στιβ Κλαρκ να αποδεικνύουν πώς έχουν βάλει ψηλά τον πήχη.

Κι αυτό περιλαμβάνει τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2024. Μιας και νίκησαν με υποδειγματική εμφάνιση, 2-0 την Ισπανία. Με πρωταγωνιστές τόσο τον ΜακΤόμινεϊ των δύο γκολ όσο και τον Γκαν με τις καθοριστικές επεμβάσεις του.

Σημαντική νίκη, επιπλέον, πέτυχε και η Κροατία. Στην αναμέτρησης της Προύσας επικράτησε 2-0 της Τουρκίας με ισάριθμα γκολ του Κόβατσιτς. Η Ελβετία δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στο Ισραήλ και έφτασε σε ένα ακόμη τρίποντο, στο ματς της Γενεύης.

Ουαλία και Ρουμανία αξιοποίησαν τον παράγοντα έδρας και προχώρησαν με νίκες. Αντίθετα, το επιθετικό πρόβλημα που δείχνει να έχει τελευταία το Κόσοβο, το «πλήγωσε» και απόψε. Μιας και έμεινε στο 1-1, εντός έδρας, κόντρα στην Ανδόρα!

Σκωτία - Ισπανία 2-0

(7', 51' ΜακΤόμινεϊ)

Τουρκία - Κροατία 0-2

(20', 45'+4 Κόβατσιτς)

Ελβετία - Ισραήλ 3-0

(39' Βάργκας, 48' Αμντουνί, 52' Βίντμερ)

Κόσοβο - Ανδόρα 1-1

(59' Ζεγκρόβα - 61' Ρόσας)

Ουαλία - Λετονία 1-0

(41' Μουρ)

Ρουμανία - Λευκορωσία 2-1

(17' Στάντσιου, 19' Μπούρκα - 86' Μορόζοφ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr