Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Ώρα ανανέωσης Τσάβι στην Μπαρτσελόνα!

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 11:11

Θέμα χρόνου η ανανέωση του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα. 

Μπαρτσελόνα: Ώρα ανανέωσης Τσάβι στην Μπαρτσελόνα!

Ζήτημα χρόνου είναι η επέκταση του συμβολαίου του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως ο Καταλανός τεχνικός θέλει να υπογράψει μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου.

Η επιτυχία της Μπαρτσελόνα με την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 4 χρόνια, φαίνεται πως θα συνοδευτεί και με την ανανέωση του προπονητή που το προκάλεσε.

Ο Ισπανός τεχνικός έφερε ανανέωση στην ομάδα και την οδήγησε σε επιτυχίες όπως φαίνεται, αφού το +12 από την Ρεάλ δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί έχουν ετοιμάσει ήδη νέο συμβόλαιο στον 43χρονο τεχνικό, ο οποίος δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr