Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με τον Χάμες

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 16:00

Ο Κολομβιανός γύρισε τραυματίας και θα χάσει τα ματς με Άρη, ΠΑΟΚ, ενώ δίνεται αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με τον Χάμες

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σταρ γύρισε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Πιο συγκεκριμένα τραυματίστηκε στο φιλικό με την Νότια Κορέα κι έγινε αλλαγή. Έμεινε εκτός από αυτό που ακολούθησε με την Ιαπωνία.

Γύρισε το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα και η πρώτη ενημέρωση είναι πως βρίσκεται στο όριο της θλάσης στον δικέφαλο.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χάσει τα παιχνίδια με Άρη και ΠΑΟΚ. Ενώ θα το παλέψει προκειμένω να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χάμες το τελευταίο δίμηνο έχει αγωνιστεί σε ελάχιστα ματς με τον Ολυμπιακό. Καθώς ήταν ξανά στα... πιτς με μυϊκό πρόβλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.