Ποδόσφαιρο

Τρίποντο και -4 για την Καλλιθέα - Ματσάρα στο Αλκαζάρ [vids]

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 19:02

Η ομάδα του «Ελ Πάσο» επικράτησε 1-0 της Προοδευτικής και «κυνηγά» την Κηφισιά. Πέντε γκολ και πολλή ένταση στη Λάρισα.

Τρίποντο και -4 για την Καλλιθέα - Ματσάρα στο Αλκαζάρ [vids]

Η Καλλιθέα θα «κυνηγήσει» την υπόθεση της ανόδου ως το τέλος από τον νότιο όμιλο. Εξάλλου, είναι η μοναδική ομάδα που είναι τόσο κοντά στην Κηφισιά. Μιας και μετά το 1-0 στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην Προοδευτική, είναι στο -4 από την πρωτοπόρο. Δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη «μάχη» για το εισιτήριο που οδηγεί στη Super League. Ο Κυνηγόπουλος είχε δοκάρι στο 14', ενώ στο 23' πέτυχε το γκολ που τελικά έκρινε το ματς.

ATHENS KALLITHEA (Γ. Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Ματίγια, Κύργιας, Ρέτζας, Σαντάνα (58' Ναμπί), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (71' Βασιλούδης), Κολτσίδας, Βλάχος, Ντεμέτριους (64' Μπάμπης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Απ. Χαραλαμπίδης): Αστράς, Νταβιώτης (56' Πίσσας), Σινγκ, Αλεξίου (84' Γιαννιτσάνης), Φάζος, Μπόρχες (79' Τσακίρης), Καπνίδης, Ομπάνορ (56' Χατζηδίμπας), Μάντιτς, Παυλίδης (79' Πάβλας), Καρρίκι.

Αντίθετα, το ματς για τον βόρειο όμιλο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ Β' ήταν συναρπαστικό. Πέντε γκολ, τρία πέναλτι και πολλή ένταση. Τελικά οι «βυσσινί» ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 3-2.

Νωρίς-νωρίς στην αναμέτρηση (2') άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ με τον Όγκμποε, αλλά στο 16' ο ΠΑΟΚ Β' ισοφάρισε με τον πέναλτι του Μπράντονιτς.

Ξανά προβάδισμα των «βυσσινί» με το δεύτερο γκολ του Όγκμποε στο 19'. Έτσι έγινε το 2-1 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Όμως ο Μπράντονιτς ισοφάρισε σε 2-2 στο 27'.

Με το φινάλε του ματς να είναι χιτσκοκικό. Ο ΠΑΟΚ Β' κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Θωμαΐδη στον Σπυρίδη, στο 84'. Αλλά ο Σουλούκος απέκρουσε την εκτέλεση του Γκορντεζιάνι.

Επιπλέον, στο 88' κέρδισαν πέναλτι οι «βυσσινί». Ο Όγκμποε το εκτέλεσε εύστοχα, έκανε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Π. Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (73' Μιλτιάδης), Αντράντα (59' Πλέγας), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59' Μαυρίας), Νίνο (55' Πεντρόσο), Όγκμποε.

ΠΑΟΚ Β' (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μοριτσέλι, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Ουεντραόγκο, Νινούα (86' Μελετίδης), Δαρέλας (72' Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86' Σπυράκος), Χατζηστραβός (72' Γκορντεζιάνι), Πανίδης (66' Σαλαμούρας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr