Ποδόσφαιρο

«Βροχή» τα γκολ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» [vid]

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 21:13

«Χορταστική» ισοπαλία 4-4 ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα για την 29 αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

«Βροχή» τα γκολ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» [vid]

Η εκκίνηση της 29ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα άρχισε με ένα ματς που είχε συναρπαστική εξέλιξη και πολλά γκολ. Καθώς Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4. Αλλά ήταν και ξεχωριστή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες της Αμμοχώστου. Δηλαδή ένα ματς που απόλαυσαν τόσο όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του «Αντώνης Παπαδόπουλος» όσο και εκείνοι που το παρακολούθησαν τηλεοπτικά. Αν και η «Μεγάλη Κυρία» πρέπει να αισθάνεται… χαμένη. Διότι στο 73 ήταν μπροστά με τρία γκολ διαφορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 6' με τον Ντορεγκαράι για το 0-1. Αλλά στο 12' ο Παρούτης πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Μραζ και έφερε το ματς (1-1). Επιπλέον, στο 23' ο Γκερέιρο έβαλε μπροστά την Ανόρθωση με 2-1. Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν σε καλή ημέρα επιθετικά. Κατάφερε στο 58' με τον Μραζ και στο 60' με το πέναλτι του Τεχέρα να κάνει το σκορ 4-1. Ωστόσο, Νέα Σαλαμίνα μείωσε σε 4-3, με τα δύο γκολ του Κουμπούρη σε τέσσερα λεπτά (74' και 78'). Επίσης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε (4-4) με τον Τολεμές, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Λόρια, Αντωνίου, Μπαϊσίνιο, Κορρέα, Κορέια (65′ Κίκο), Αρτυματάς, Τεχέρα (65′ Χριστοφή), Φερέιρα, Παρούτης, Γκερέρο (74′ Εμπραλίτζε), Μραζ (90+3 Αντονίν).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Μαλεκκίδης (46′ Μποτεάκ), Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο, Τσίκο (46′ Οφόρι), Μάντζεκ (76′ Τολεμές), Καρλίτος, Λέουκο, Τιάγκο (68′ Άδωνη), Φελίπε (68′ Κουμούρης), Ντορεγκαράι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr