Ποδόσφαιρο

Η Άιντραχτ κάνει περίπλοκη τη... ζωή της! [vid]

Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 00:28

Πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη, το 1-1 με την Μπόχουμ στην Φρανκφούρτη.

Η Άιντραχτ κάνει περίπλοκη τη... ζωή της! [vid]

Η έξοδος στην Ευρώπη έχει μετατραπεί πλέον σε… επικίνδυνη αποστολή για την Άιντραχτ. Διότι η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει ξεχάσει τί θα πει νίκη! Το βράδυ της Παρασκευής έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Μπόχουμ. Αποτέλεσμα που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Καθώς με κατοχή μπάλας στο 73%, αλλά και 20 τελικές, η ισοπαλία είναι σαν ήττα.

Ωστόσο, η Άιντραχτ δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Έτσι έχει μείνει στο -4 από την πεντάδα και στο -5 από την 4άδα του Champions League. Όμως οι ομάδες που είναι εκεί, έχουν και ματς λιγότερο. Στον αντίποδα, η Μπόχουμ συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα.

Ήταν, δε, εκείνη που άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 14' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ασάνο από κοντά. Αλλά η Άιντραχτ ισοφάρισε νωρίς. Μιας και στο 22' κέρδισε πέναλτι με τον Κόλο Μουανί. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο, παρότι η ομάδα του Γκλάσνερ είχε πολύ χρόνο μπροστά της, δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε. Δηλαδή να πάρει το προβάδισμα και να μπορέσει να κατακτήσει τη νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr