Ποδόσφαιρο

«Κόλλησε» ξανά η Μαρσέιγ [vid]

Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 00:39

Η ομάδα της Μασσαλίας έμεινε στο 1-1 με την Μονπελιέ στο «Vélodrome» και είναι στο -6 από την Παρί.

«Κόλλησε» ξανά η Μαρσέιγ [vid]

Άλλους δύο βαθμούς «πέταξε» η ομάδα της Μασσαλίας στην έδρα της. Μιας και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Μονπελιέ. Έτσι έφτασε τους 60 βαθμούς και είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς έχει, πλέον, την Λανς στο -3, δηλαδή στους 57. Αν η τελευταία νικήσει την Ρεν, θα την πιάσει. Μια εξέλιξη που σίγουρα ικανοποιεί τους Παριζιάνους. Οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν ξανά με 9 στη βαθμολογία, μετά από 29 αγωνιστικές.

Η Μονπελιέ αιφνιδίασε τους Μασσαλούς και το «Vélodrome». Διότι μετά από 12 λεπτά στο ματς, ο Νορντέν ήταν εκείνος που κατάφερε να σκοράρει και να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ (0-1). Η Μαρσέιγ κατάφερε να ισοφαρίσει σε καθοριστικό σημείο. Διότι κέρδισε πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 44' ο Γκεντουζί για το 1-1. Όμως, αν και είχε η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ένα ημίχρονο μπροστά της, δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης. Έτσι, η αναμέτρηση στη Μασσαλία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr