Ποδόσφαιρο

Όλα... μηδέν στο «Iberostar Estadio» [vid]

Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 00:57

Το ματς της Μαγιόρκα με την Οσασούνα, που άνοιξε την 27η αγωνιστική, έληξε ισόπαλο 0-0.

Όλα... μηδέν στο «Iberostar Estadio» [vid]

Χωρίς νικητή και χωρίς σκορ έληξε το ματς της Μαγιόρκα με την Οσασούνα. Η αναμέτρηση που άνοιξε την 29η αγωνιστική στο «Iberostar Estadio» έληξε 0-0. Σε μια αναμέτρηση χωρίς, όμως, ουσιαστικό ενδιαφέρον καθώς καμμιά εκ των δύο δεν «κυνηγά» κάτι ιδιαίτερο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αμφότερες έχουν σωθεί, αλλά δεν προλαβαίνουν το «τρένο» της Ευρώπης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοικτό. Αλλά ούτε καλό ρυθμό είχε, ούτε φάσεις. Απολύτως φυσιολογικά, λοιπόν, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0. Αυτό που άλλαξε, ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο ήταν η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα... Στο 69' αποβλήθηκε ο Κοπέτε της Μαγιόρκα. Βέβαια, θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πλεονέκτημα για την Οσασούνα. Οι Βάσκοι έγιναν πιο επιθετικοί, αλλά είχε μόλις δύο τελικές στο τέρμα. Ωστόσο, ο Ραΐκοβιτς ήταν σταθερός και διατήρησε το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr