Ποδόσφαιρο

Ξανά στην κορυφή η Μπάγερν, 4-2 την Ντόρτμουντ [vid]

Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 22:47

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με σκορ 4-2 της Ντόρτμουντ και να επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ξανά στην κορυφή η Μπάγερν, 4-2 την Ντόρτμουντ [vid]

Με τη νίκη τους αυτή οι Βαυαροί ανέβηκαν στους 55 πόντους, την ίδια ώρα που οι Βεστφαλοί έμειναν στους 53 και πλέον βρίσκονται στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ μπήκαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι κάνοντας ό,τι θέλουν στην αναμέτρηση. Μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν ήδη προηγηθεί με 3-0 δείχνοντας πως δεν πρόκειται να παρατήσουν έτσι την κορυφή. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Κόμπελ στο 13′, για να έρθει ο Τόμας Μίλερ με δύο γκολ στο 18′ και το 23′ για να κάνει το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 51ο λεπτό ο Κίνγκσλεϊ Κομάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Η Ντόρτμουντ «ξύπνησε» αργά και μπόρεσε να μειώσει στο τελικό 4-2, με πέναλτι του Εμρέ Τσαν στο 72′ και τέρμα του Μάλεν στο 90′.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ζόμερ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Παβάρ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (86' Χράφενμπερχ), Σανέ, Κομάν (79' Μουσιάλα), Τσούπο Μότινγκ (68' Μανέ), Ντέιβις (79' Κανσέλο), Μίλερ (68' Γκνάμπρι)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Σλότεμπεργκ, Ζίλε, Ρίερσον (46' Εζτζάν), Βολφ, Μπέλιγχαμ, Τζαν, Γκερέιρο, Αλέ (60' Νταχούντ), Μπραντ (46' Μάλεν), Ρόις (61' Μουκοκό)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr