Ποδόσφαιρο

Ο Κλέιμαν σταμάτησε τον Παναθηναϊκό [vids]

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 20:08

«Γκέλα» στη Λεωφόρο για τους «πράσινους», 0-0 με το Βόλο, με χαμένο πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις που απέκρουσε ο Ισραηλινός γκολκίπερ.

Ο Κλέιμαν σταμάτησε τον Παναθηναϊκό [vids]

Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στη «μάχη» του τίτλου «πέταξε» ο Παναθηναϊκός. Μιας και το «τριφύλλι» την… πάτησε στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο. «Κόλλησε» στο 0-0, καθώς έχασε πέναλτι στο 90'+8. Ειδικότερα, ο Κλέιμαν απέκρουσε την εκτέλεση του Σπόραρ και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα της Μαγνησίας.

Οι «πράσινοι» έδειξαν από την αρχή του ματς πώς ήθελαν τη νίκη. Η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 9' με τον Ιωαννίδη να απειλεί από πλάγια αριστερά τον Κλέιμαν, αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό.

Η καλύτερη στιγμή για το «τριφύλλι» ήρθε στο 23' με τον Τσέριν να πλασάρει τον γκολκίπερ του Βόλου που απέκρουσε. Στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στον Σλοβένο και κατέληξε άουτ.

Επίσης, στο 34' ο Μαντσίνι γύρισε με τον Παλάσιος να αστοχεί με προβολή.

Το πρώτο 45λεπτο έληξε 0-0, με την κατοχή των «πράσινων» να φτάνει στο 67%, αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία.

Στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 49', ο Ιωαννίδης απείλησε. Ωστόσο ο Σιέλης με καίρια προβολή, παραχώρησε το κόρνερ. Το σκληρό μαρκάρισμα του Τάχατου στον Κώτσιρα, στο 52', «άναψε τα… αίματα»! Η ομάδα του Βόλου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Κρατώντας μακριά από την περιοχή του Κλέιμαν, τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς. Αν και οι παίκτες του «τριφυλλιού» ανέβασαν την πίεσή του, η ομάδα του Μπράτσου έκανε καλή διαχείριση. Επιπλέον στο 75' οι Θεσσαλοί βγήκαν στην αντεπίθεση, αλλά ο Οζέγκοβιτς δεν έκανε καλά το σουτ.

Στην τελική ευθεία του ματς, οι «πράσινοι» είχαν αρκετές τελικές. Με τον Κλέινχεϊσλερ στο 76', τον Κουρμπέλη στο 79' και ξανά τον πρώτο στο 82'. Αλλά σε καμία δεν χρειάστηκε να επέμβει ο Κλέιμαν.

Δύο ακόμα μεγάλες φάσεις στο 89' και το 90' με τον Παλάσιος να αστοχεί, εξ επαφής. Αλλά τελικά στο 90'+4 η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λούνα, μετά το γύρισμα του Παλάσιος.

Αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι του Σπόραρ στο 90'+8, κρατώντας την εστία του αλώβητη!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (76' Κουρμπέλης), Τσέριν (80' Βέρμπιτς), Παλάσιος, Μαντσίνι (66' Κλέινχεϊσλερ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (66' Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τάχατος (70' Πιρές), Εσκοβάλ, Σιέλης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκάγκι (85' Μεταξάς), Κάτσε (74' Μπαριέντος), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Λούνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.