Ποδόσφαιρο

Οι «καρακάξες» ανοίγουν... φτερά για Champions League [vids]

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 20:46

Νίκησαν 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προσπέρασαν στη βαθμολογία και είναι στην 3η θέση.

Οι «καρακάξες» ανοίγουν... φτερά για Champions League [vids]

Όνειρα για έξοδο στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, συλλογική διοργάνωση κάνουν στην Νιούκαστλ. Το απόγευμα της Κυριακής οι «καρακάξες» πήραν τη νίκη στη «μάχη» της 4άδας με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νίκησαν 2-0, την έπιασαν στη βαθμολογία στους 50 πόντους, αλλά έχουν το πάνω χέρι λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων (σ.σ.: +22 με +4). Με την Τότεναμ να είναι στην 5η θέση, στους 49 βαθμούς, αλλά με ματς παραπάνω.

Η Νιούκαστλ ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς. Με 11-2 τελικές, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0). Ωστόσο, η υπεροχή που είχαν οι «καρακάξες» καρποφόρησε στο 65'. Ο Σεν Μαξιμέν έφτιαξε τη φάση και ο Γουίλοκ σκόραρε για το 1-0. Μέσα σε ένα δίλεπτο (75'-76') οι δύο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία. Πρώτη ο Βαράν, μετά ο Ζοέλιντον! Έτσι, στο 88' οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη όταν ο Τρίπιερ βρήκε τον Γουίλσον που σημείωσε το τελικό 2-0.

Στο άλλο ματς της Κυριακής, όπου «παίζονταν» πολλά για την παραμονή, η Γουέστ Χαμ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη. Επικράτησε 1-0 της Σαουθάμπτον. Η κεφαλιά του Αγκέρ στο 25' ήταν η… σφυριά που έριξαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν το τρίποντο που τους έβγαλε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Οι «Άγιοι» άγγιξαν την ισοφάριση στο 85' με τον Ονουάτσου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr