Ποδόσφαιρο

Σε τροχιά σωτηρίας η Χοφενχάιμ [vids]

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 22:11

Δεύτερη διαδοχική νίκη, αυτή τη φορά 2-1 στη Βρέμη, που έφερε την ομάδα του Ματαράτσο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. «Κουλούρια» για Κολωνία και Γκλάντμπαχ.

Σε τροχιά σωτηρίας η Χοφενχάιμ [vids]

Η Χοφενχάιμ δείχνει αποφασισμένη να βγει νικήτρια στη «μάχη» της παραμονής. Δεύτερη διαδοχική νίκη πέτυχε σήμερα. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μιας και επικράτησε 2-1 της Βέρντερ, μέσα στη Βρέμη.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ (0-0), στο 50' ο Κράμαριτς βρήκε δίχτυα για το 0-1. Στο… καπάκι, δηλαδή στο 52', ο απόλυτος αιφνιδιασμός της Χοφενχάιμ στην Βέρντερ ολοκληρώθηκε. Καθώς ο Μπάουμγκαρντνερ σκόραρε επίσης. Έτσι οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα δύο τερμάτων, με το υπέρ τους 2-0. Ο σύλλογος της Βρέμης κατάφερε να μειώσει στο 76' με τον Πιέπερ, αλλά δεν είχε συνέχεια.

Αντίθετα, το πρώτο ματς που έγινε την Κυριακή δεν είχε ούτε σκορ, ούτε θέαμα. Σε ένα ματς που κανείς δεν θέλει να θυμάται, Κολωνία και Γκλάντμπαχ έμειναν στο 0-0. Με την Μπορούσια να μένει στο -9 από τις θέσεις της Bundesliga που οδηγούν στην Ευρώπη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr