Ποδόσφαιρο

Το πείσμα του Άρη και η «αυτοκτονία» του Ολυμπιακού! [vid]

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 22:56

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0, αλλά οι «κίτρινοι» με δύο γκολ μέσα σε 11 λεπτά, πήραν βαθμό στο Καραϊσκάκη.

Το πείσμα του Άρη και η «αυτοκτονία» του Ολυμπιακού! [vid]

Μια ισοπαλία σαν… ήττα για τον Ολυμπιακό, ένας ανέλπιστος αλλά πολύτιμος βαθμός για τον Άρη. Το τελικό 2-2 στο Καραϊσκάκη άφησε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στις δύο ομάδες. Προβληματισμό στους «ερυθρολεύκους», μεγάλη ικανοποίηση στον Άρη. Μιας και το ματς ως το 60' ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των γηπεδούχων.

«Αφεντικό» του ματς στο πρώτο 45λεπτο ήταν ο Ολυμπιακός. Με 17 τελικές, οι 5 στο τέρμα, η υπεροχή του Ολυμπιακού ήταν αδιαμφισβήτητη. Από την αρχή του ματς οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες. Η πρώτη ήρθε με τον Κανός στο 4'. Ο Άρης «απάντησε» στο 6', αλλά Μπράμπετς και Γκρέι δεν πρόλαβαν την μπάλα στο γύρισμα του Χριστοδουλόπουλου. Επιπλέον, στο 9' ο Σιαμπάνης έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Χουάνγκ. Μεγάλη φάση είχαν οι γηπεδούχοι και στο 21' με τον γκολκίπερ του Άρη να λέει… όχι στην κεφαλιά του Κασάμι και τον Μπιέλ να αστοχεί στη συνέχεια. Με τον τερματοφύλακα των «κίτρινων» να επεμβαίνει καίρια και στο 29' στο πλασέ του Κανός. Τελικά στο 36' ήρθε το γκολ του Ολυμπιακού με το σουτ του Χουάνγκ (1-0).

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός άγγιξε το 2-0. Μιας και στο 50' και στη σέντρα του Κασάμι, ο Μπράμπετς στην προσπάθειά του διώξει, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη. Όμως, στο 52' ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Φορτούνη, πέτυχε το 2-0. Αλλά στο 55' η αναγκαστική αλλαγή του Μπα με τον Ρέτσο άλλαξε την εικόνα του ματς. Επιπλέον, η είσοδος των Ιτούρμπε και Καμάτσο για τον Άρη ήταν κομβικές κινήσεις. Αρχικά στο 70' μετά το ολέθριο σφάλμα του Ρέτσου, ο Ιτούρμπε έκλεψε, απέφυγε τον Πασχαλάκη και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία. Με το σκορ στο 2-1, οι τρεις αλλαγές του Μίτσελ στο 74' -άφησε τον Ολυμπιακό χωρίς σέντερ φορ- αποδείχθηκαν λανθασμένη κίνηση. Καθώς στο 81' και μετά το γύρισμα του Πίρσμαν, ο Καμάτσο από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Η πίεση του Ολυμπιακού αυξήθηκε και στο 90'+3 ο Σιαμπάνης απέκρουσε το σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ στην πορεία ο Μασούρας κέρδισε κόρνερ. Με την τελευταία φάση να είναι η άστοχη κεφαλιά του Κασάμι που δεν άλλαξε κάτι, καθώς το 2-2 παρέμεινε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα (55' Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Χουάνγκ (74' Σαμασέκου), Κανός (42' Μασούρας), Μπιέλ, Φορτούνης (73' Γκ. Ροντρίγκες), Μπακαμπού (74' Εμβιλά).

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ (75' Νταμπό), Νταρίντα (57' Ετέμπο), Πάλμα (75' Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (57' Ιτούρμπε), Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι (90' Αμπ. Καμαρά).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.