Ποδόσφαιρο

Στη Μαδρίτη ήταν πολλά τα χαμόγελα [vids]

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 23:53

Η Ρεάλ νίκησε 6-0 την Βαγιαδολίδ, ενώ η Ατλέτικο επικράτησε στη «μάχη» του Champions League με την Μπέτις.

Στη Μαδρίτη ήταν πολλά τα χαμόγελα [vids]

Τρεις ομάδες ήταν οι κερδισμένες στη 27η αγωνιστική της La Liga. Η καθεμία τους για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς η Ρεάλ που συνέτριψε 6-0 την Βαγιαδολίδ. Με τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει χατ τρικ μέσα σε 7 λεπτά (29', 32' και 36'). Μια επίδοση ιστορική μιας και ήταν το τρίτο γρηγορότερο στην ιστορία των «merengues».

Οι δύο ταχύτεροι ήταν ο Παχίνιο το 1950 σε 4 λεπτά και ο Φερνάντο Ιέρο σε 6 λεπτά το 1992. Το πρώτο μέρος έληξε 4-0, μιας και Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ στο 22'. Στο δεύτερο μέρος ο Ασένσιο (73') και ο Βάσκεθ (90'+2) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι «rojiblancos» από την πλευρά του «στρογγυλοκάθισαν» στην 3η θέση της La Liga. Καθώς επικράτησαν στο ντέρμπι της Ευρώπης, 1-0 της Μπέτις. Το δοκάρι του Χιμένες, με την κεφαλιά, στο 50' ήταν προειδοποίηση για τη συνέχεια. Με τον Κορέα, στο 86', με προσωπική ενέργεια να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο «Wanda Metropolito».

Την τετράδα πλησίασε… επικίνδυνα η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» νίκησε 2-0 την Σοσιεδάδ και είναι μόλις στο -4 από τους Βάσκοι που κατέχουν την 4η θέση. Αμφίρροπα όλα ως το 77' και χωρίς σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι με τα τέρματα των Παρέχο (77') και Τζάκσον (81') καθάρισαν!

Τέλος, στο Βίγκο η Αλμερία πήρε έναν ακόμα πολύτιμο βα

θμό στη «μάχη» για την παραμονή. Καθώς απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Θέλτα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δις με τους Μπάμπιτς (7') και Πουιγκμάλ (32'), ωστόσο οι γηπεδούχοι με τους Σεφέροβιτς (10') και Κάρλες Πέρες (42') διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr