Ποδόσφαιρο

«Ροσονέρο... όργιο» στη Νάπολι [vids]

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 00:00

Η περσινή πρωταθλήτρια Μίλαν συνέτριψε 4-0 τους πρωτοπόρους της Serie A και έβαλε… φωτιά στη «μάχη» για το Champions League.

«Ροσονέρο... όργιο» στη Νάπολι [vids]

Λίγες ημέρες πριν συναντηθούν στα προημιτελικά του UEFA Champions League, η Μίλαν προσγείωσε… απότομα την Νάπολι. Καθώς πέρασε με το εκκωφαντικό 4-0 από το «Diego Armando Maradona Stadium» και έστειλε μήνυμα στους «παρτενοπέι». Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τους «ροσονέρι» στην πρώτη τετράδα, ειδικότερα στην 3η θέση. Επιπλέον, αποτέλεσμα που τους δίνει ψυχολογία ενόψει των ευρωπαϊκών «ραντεβού» με την ομάδα του Σπαλέτι.

Η απουσία του Όσιμεν ήταν κομβική. Ο Λεάο άνοιξε το σκορ στο 17', ενώ ο Ντίας σημείωσε στο 25' το 0-2. Ένα ακόμα γκολ από τον Πορτογάλο στο 59' για το 0-3. Επιπλέον, στο 67' ο Σαλεμάκερς διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ωστόσο σε επίπεδο πρωταθλήματος το μόνο που άλλαξε ήταν πώς η διαφορά της Νάπολι από τη δεύτερη Λάτσιο έπεσε στους 16! Οι «λατσιάλι» πέρασαν νικηφόρα από την Μόντσα, με 2-0, χάρη στα τέρματα των Πέδρο (13') και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (56').

Σημαντικό τρίποντο με το οποίο έβαλε… τέλος, στο σερί των δύο τελευταίων ηττών, πήρε η Ρόμα. Η ομάδα του Μουρίνιο έκανε καλή εμφάνιση με αντίπαλο την Σαμπντόρια στο «Olimpico» και επικράτησε 3-0. Με τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικότερα από τους Βαϊνάλντουμ (57'), Ντιμπάλα με πέναλτι (88') και Ελ Σαράουι (90'+4).

Η Μπολόνια πέτυχε ευρεία νίκη, 3-0 επί της Ουντινέζε. Ένα αποτέλεσμα που την διατηρεί σε τροχιά Ευρώπης. Τα δύο γρήγορα γκολ (3' Πος, 12' Μόρο) έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο. Ακόμα, γρήγορο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Μπάροου (49').

Όσον αφορά στο ματς της Σπέτσια με την Σαλερνιτάνα, έληξε ισόπαλο 1-1. Αποτέλεσμα που διατήρησε αμφότερες σε μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κάλνταρα στο 43', για να ισοφαρίσει ο Σομουρόντοφ στο 70'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr