Ποδόσφαιρο

Super League: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ!

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 11:38

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League με τον Γάλλο, Φρανσουά Λετεσιέ να ορίζεται στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Ο Ούγγρος, Τάμας Μπόγκναρ στο Άρης - Παναθηναϊκός και ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο Βόλος - ΑΕΚ.

Super League:  Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ!

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γάλλος, Φρανσουά Λετεσιέ. Πρόκειται για 33χρονο ο οποίος ανήκει στην κατηγορία Elite (συνολικά σε αυτή βρίσκονται 28 διαιτητές) της UEFA. Φέτος έχει διαιτητεύσει εννιά διεθνή παιχνίδια συλλόγων και Εθνικών ομάδων.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σιρίλ Μουνιέ και Μεχντί Ραμονί, τέταρτος ο Ευάγγελος Μανούχος και στο VAR θα βρίσκονται ο Γάλλος Πιερ Ζαλούστ και ο Πολυχρονης Κωσταρας.

Στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας και Πέτερ Κόμπορ. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Μπέρκε Μπάλαζ και Βασίλης Νικολακάκης.

Στο ματς του Βόλου με την ΑΕΚ διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας και Κωνσταντίνος Ψαρρής. Τέταρτος θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσιλας και στο VAR οι Κουμπαράκης και Μωϋσιάδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr