Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Με προπονητή τον Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 19:30

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» θα τους κοουτσάρει την Τετάρτη (21:00) κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ολυμπιακός: Με προπονητή τον Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.05 3.35 3.9 1.67 2.12 1.22 3.95 1.87 1.82 1.27 1.32 1.75

Πριν από λίγη ώρα σας ενημερώσαμε για το τέλος του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός υπέβαλλε την παραίτησή του, μετά τη συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκηση των «ερυθρολεύκων» στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Αν και έγιναν προσπάθειες για να αλλάξει απόφαση, αυτό δεν συνέβη καθώς ο 60χρονος Ίβηρος τεχνικός επέμεινε στην απόφασή του.

Στον πάγκο ο Ζοσέ Ανιγκό

Ωστόσο, την Τετάρτη το βράδυ υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, το θέμα που προέκυψε μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μίτσελ ήταν ποιός θα τον διαδεχθεί! Ο χρόνος πιέζει τη διοίκηση των Πειραιωτών. Αλλά το ζήτημα είναι πώς δεν μπορεί να βρεθεί προπονητής σε δύο 24ωρα. Έτσι, τα ηνία δόθηκαν στον Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού θα είναι στον πάγκο, στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. Όσον αφορά στο υπόλοιπο της σεζόν. Όλα είναι ανοικτά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!

Η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε: “Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της”. Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.