Ποδόσφαιρο

Η Κηφισιά πέρασε από το Αιγάλεω - Εύκολη η ΑΣΑ τον Διαγόρα [vids]

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 20:33

Στην +6 ξανά η ομάδα των βορείων προαστίων στο νότιο όμιλο - Ανέβηκε δεύτερη η Καρδίτσα στο βόρειο όμιλο.

Η Κηφισιά πέρασε από το Αιγάλεω - Εύκολη η ΑΣΑ τον Διαγόρα [vids]

Το βαθμολογικό πλεονέκτημα τω 6 βαθμών απέκτησε ξανά η Κηφισιά. Η πρωτοπόρος του νοτίου ομίλου πέρασε με τρίποντο από την έδρα του Αιγάλεω. Νίκησε 3-0 και έφτασε στους 43 βαθμούς, αφήνοντας τον Απόλλωνα στους 37 και την Καλλιθέα στους 36 (σ.σ.: με ματς λιγότερο), αντίστοιχα.

Καθοριστικό σημείο για την έκβαση του ματς ήταν η αποβολή του τερματοφύλακα Σκαφίδα στο 17', καθώς έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια. Ο Κουϊρουκίδης στο 26' με κεφαλιά, σε φάση διαρκείας, άνοιξε το σκορ (0-1). Επιπλέον, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+1) ο Τετέι με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το 0-2. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 56' ο Γκίνης διαμόρφωσε το 0-3 για την Κηφισιά, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με την Κηφισιά να παίρνει τη νίκη με 3-0.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλλι (68′ λ.τ Νικολακόπουλος), Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης (57′ Καμαρά), Κωστανάσιος (20′ Σικαλιάς), Πολυχρόνης, Κολλάς (57′ Σταματής), Τσιλιγκίρης (57′ Ραμίρεζ), Βλαχομήτρος.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (73′ Παυλάκης), Παπασάββας (65′ Πέιος), Σωτηράκος, Προβυδάκης (83′ Μπάκος), Πρίτσας (65′ Νοικοκυράκης), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (73′ Αντερέγκεν).

Στο ματς του Βορείου ομίλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 4-1 τον Διαγόρα Ρόδου. Αποτέλεσμα που την έφερε στη 2η θέση μαζί με την ΑΕΛ, αλλά η ΑΣΑ έχει ματς λιγότερο. Αμφότερες βρίσκονται στο -12 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Ο Μπούζας άνοιξε το σκορ στο 9', ενώ ο Γιάκος στο 26' σημείωσε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Άλλα δύο τέρματα στη συνέχεια για την ομάδα της Καρδίτσας, με τον Πολίτη στο 47' και το 67'. Ο σύλλογος από τη Ρόδο πέτυχε το γκολ της τιμής, στο 72', με τον Σταμένκοβιτς για το τελικό 4-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης (63′ Αναστασόπουλος), Σταμόπουλος (71′ Αλιατίδης), Δημόπουλος, Γκόλιας, Μπούζας, Λαγός, Πολίτης (80′ Κορέλας), Ελιβέλτο, Γιάκος (71′ Μπάτροβιτς), Αθανασιάδης (63′ Βερνάρδος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Κώστας Βελιτζέλος): Μπίντσης, Γιανναράκης, Γκρόστανιτς, Τάτσης, Μαγκάκης (63′ Πετράκης), Μανιώτης, Τσιαντούλας, Παπαϊωάννου (35′ Μιχόπουλος), Σταμένκοβιτς, Μανιάς, Παραστατίδης (79′ Μπούμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr