Ποδόσφαιρο

Ο Τρισκόφσκι καθόρισε το ντέρμπι [vid]

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 21:19

Το γκολ του Βαλκάνιου επιθετικού στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα».

Ο Τρισκόφσκι καθόρισε το ντέρμπι [vid]

Το μεγάλο ματς που έγινε στην «Αρένα» της Λάρνακας δεν είχε νικητή. ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 2-2. Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 88' με «χρυσό» σκόρερ τον Τρισκόφσκι. Σε ένα ματς που προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Με εναλλαγές στο σκορ, με κομβικές φάσεις και τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο γκολ. Στο φινάλε της βραδιάς όλοι κέρδισαν κάτι και έχασαν κάτι. Ωστόσο αυτός που κέρδισε τα περισσότερα δεν ήταν ούτε η ομάδα της Λάρνακας, ούτε η αντίστοιχη της Λευκωσίας. Ήταν ο Άρης Λεμεσού που εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στην «Αρένα» και είναι πλέον δεύτερος, στο -2 από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στο +2 από την ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας άνοιξε το σκορ στο 10' με τον Γκιούρτσο, αλλά ο Κβιλιτάια στο 11' ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος στο 37' σκόραρε ξανά, με κεφαλιά, για να πάρει ο ΑΠΟΕΛ το προβάδισμα με 2-1. Ολική ανατροπή για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αν κρατούσε τη νίκη, θα έκανε αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν. Δεν το έκαναν ως το 87', καθώς στο 88' ο Τρισκόφσκι αξιοποίησε την ασίστ του Ναούμ για το τελικό 2-2.

ΑΕΚ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Ροσάλες, Γκονθάλεθ, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία (70′ Γιάκολις), Φαράζ (81′ Ναούμ), Πονς, Σανχούρχο (81′ Νίκολιτς), Γκιούρτσο, Άλτμαν (70′ Γκρόμοφ), Λόπες (49′ Τρισκόφσκι).

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Σούσιτς, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Εντονγκαλά (64′ Εντονγκαλά), Σαρφό, Βιγιαφάνιες (90'+1 Ντβάλι), Μαρκίνιος (77′ Εφραίμ), Ντάλσιο, Κβιλιτάια (77′ Μακέντα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr