Ποδόσφαιρο

Μεγάλο «διπλό» σωτηρίας για την Δόξα [vid]

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 21:41

Νίκησε 2-1 στο «Τάσος Μάρκου» το Παραλίμνι και απέκτησε ένα καλό βαθμολογικό αβαντάζ, στη «μάχη» της παραμονής.

Μεγάλο «διπλό» σωτηρίας για την Δόξα [vid]

Τρίποντο που ήταν… εξάποντο πέτυχε η Δόξα Κατωκοπιάς στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στο Παραλίμνι. Νίκησε 2-1 την ΕΝΠ και απέκτησε διαφορά 5 πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού (σ.σ.: 27 με 22).

Η Δόξα κέρδισε πέναλτι -μέσω VAR- στο 11' σε χέρι του Πολυκάρπου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σαντίκ για το 0-1 στο 14'. Το Παραλίμνι πέτυχε γκολ στο 18' με κεφαλιά του Λουσέρο, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Στη συέχεια, στο 26', ήρθε και δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ασάντε γύρισε την μπάλα και ο Σαντίκ σκόραρε για το 0-2. Με τον Φινλανδό να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Δόξας.

Εντούτοις, στο 49' η Ένωση μείωσε σε 1-2. Με τον Ντα Σίλβα μέσα από την περιοχή. Αλλά παρά το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, το Παραλίμνι του Σατσιά δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο με το 1-2 να μην αλλάξει.

Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, ντα Σίλβα, Πολυκάρπου (35' Κοτσώνης), Ντρέσκα, Γεβρέμοβιτς (75' Έχμαν), Φερνάντες (75' Μορέιρα), Λουσέρο, Μέιρα (83' Τζαβέ), Ντιαβαρά (35' Κατσιάρης), Ρουσιάς, Βουτσένοβιτς.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού, Καραμανώλης, Αντενόν, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα (73' Ίλιτς), Μπένι, Ασάντε (83' Ογιάλα), Τρούγιτς (90'+2 Μέσκα), Σαντίκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr