Ποδόσφαιρο

Η Έμπολι πήρε βαθιά «ανάσα» [vid]

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 22:42

Έβαλε τέλος στο σερί ηττών που έχει τελευταία, με την εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στη Λέτσε.

Η Έμπολι πήρε βαθιά «ανάσα» [vid]

Μία από τις πιο σημαντικές, φετινές της νίκες σημείωσε η Έμπολι. Καθώς το απόγευμα της Δευτέρας επικράτησα 1-0 της Λέτσε. Ένα καθοριστικό αποτέλεσμα που την ανέβασε στους 31 βαθμούς. Ωστόσο το πιο σημαντικό ήταν το +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο ούτε η Λέτσε έπαθε μεγάλη… ζημιά. Καθώς είναι στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, στο 62' του ματς στο «Κάρλο Καστελάνι» η Έμπολι κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπούτο που ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Επιπλέον, η εξέλιξη της αναμέτρησης και το αποτέλεσμα ήταν δίκαια. Η Έμπολι ήταν καλύτερη από την αρχή ως το φινάλε του ματς. Στο 26' ο Μαρίν σημάδεψε το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Επίσης, στο 41' ο γκολκίπερ Φαλκόνε της Λέτσε σταμάτησε τον Καπούτο που είχε βρεθεί σε θέση βολής απέναντί του. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να φτιάξουν μια καθαρή ευκαιρία για να απειλήσουν την εστία του Περίσαν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr