Ποδόσφαιρο

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο… [vid]

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 23:43

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Σασουόλο με την Τορίνο που ολοκλήρωσε την 28η αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο… [vid]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο «Mapei Stadium». Καθώς Σασουόλο και Τορίνο έμειναν στο 1-1. Με αποτέλεσμα αυτό να κάνει μεγαλύτερη «ζημιά» στους φιλοξενούμενους. Κι αυτό διότι έχασαν… έδαφος αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Στο πρώτο ημίχρονο η μεν Τορίνο είχε περισσότερες τελικές, η δε Σασουόλο περισσότερες στο τέρμα. Επιπλέον, είχε και την ουσία. Δηλαδή το γκολ. Καθώς κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο 36' με τον Αντρέα Πιναμόντι. Βέβαια, η Τορίνο είχε κι άλλες ευκαιρίες. Όπως η φάση με τον Ράντονιτς στο 32' που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κονσίλι.

‘Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Καθώς η Τορίνο δεν είχε τόσες πολλές φάσεις όσο στο πρώτο 45λεπτο. Ωστόσο είχε την ουσία. Αλλά και την τύχη με το μέρος της. Το γκολ του Λορεντέ στο 58' δεν μέτρησε, καθώς ο παίκτης της Σασουόλο ήταν σε θέση οφσάιντ. Τελικά στο 66' και μετά τη σέντρα του Λάζαρο, ο Σανάμπρια με κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr