Ποδόσφαιρο

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Έβερτον, «πλήγωσε» την Τότεναμ [vid]

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 23:59

Με γκολ στο 90ό λεπτό τα «ζαχαρωτά» ισοφάρισαν σε 1-1 τα «σπιρούνια» και παρέμειναν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Έβερτον, «πλήγωσε» την Τότεναμ [vid]

«Ζωντανή» στο… κόλπο της παραμονής έμεινε για άλλη μια αγωνιστική η Έβερτον. Με τον Σον Ντάις στον πάγκο έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο. Εξάλλου, «τρέχει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Το βράδυ της Δευτέρας ισοφάρισε στο τέλος την Τότεναμ και πήρε έναν ακόμη βαθμό.

Δηλαδή έναν πολύτιμο πόντο στη «μάχη» για την παραμονή στην Premier League. Από την άλλη, η Τότεναμ ισοβάθμησε με Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, έχει δύο ματς παραπάνω από τις άλλες δύο «συγκατοίκους» της. Κατά συνέπεια έχασε δύο βαθμούς στη διεκδίκηση της εξόδου στο UEFA Champions League.

Η αποβολή του Ντουκουρέ της Έβερτον, με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 58' για χτύπημα εκτός φάσης στον Κέιν, άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Στη συνέχεια, δέκα λεπτά αργότερα (68') ο Κιν ανέτρεψε τον Πόρο. Ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και πέτυχε το 0-1.

Ο Γιορίς με μεγάλη επέμβαση στο 76', σε κεφαλιά του Κιν, κράτησε το 1-0 για τα «σπιρούνια». Αλλά στη συνέχεια, ο Μόουρα στο 88' είδε επίσης την κόκκινη κάρτα. Το αποτέλεσμα ήταν να βρει η Έβερτον γκολ στο 90' με το δυνατό σουτ του Κιν, για το τελικό 1-1 που την κράτησε πάνω από την επικίνδυνη «ζώνη» στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr