Ποδόσφαιρο

Η Τσέλσι δίνει τα... ηνία στον Λάμπαρντ

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 23:14

Ένα δικό τους… παιδί θα εμπιστευτούν οι «μπλε» για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Η Τσέλσι δίνει τα... ηνία στον Λάμπαρντ

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα για τον πάγκο της Τσέλσι. Το όνομα του Λουίς Ενρίκε κυκλοφόρησε. Μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι θα ταξίδευε στο Λονδίνο για να μιλήσει με τη διοίκηση των «μπλε». Επιπλέον, «έπαιξε» και εκείνο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για περιπτώσεις που θα απασχολήσουν την λονδρέζικη ομάδα από το καλοκαίρι και μετά.

Για τα άμεσα, δηλαδή για το υπόλοιπο της σεζόν, όλα δείχνουν πώς η Τσέλσι θα εμπιστευτεί ένα δικό της «παιδί». Ο λόγος για τον Φράνκ Λάμπαρντ. Ο παλαιός παίκτης, αρχηγός αλλά και προπονητής των «μπλε» όλα δείχνουν πώς θα αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της, ως το καλοκαίρι. Σε μια προσπάθεια να κλείσουν οι Λονδρέζοι όπως μπορούν τη σεζόν. Αλλά και για να κερδίσουν χρόνο, ώστε να βρεθεί ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Γκράχαμ Πότερ. Με τον Λάμπαρντ να πιάνει άμεσα δουλειά και να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Γουλβς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr