Ποδόσφαιρο

Ξανά τελικός για τη Ναντ [vid]

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 00:14

Η περσινή Κυπελλούχος Γαλλίας θα έχει την ευκαιρία για το repeat μετά το 1-0 κόντρα στην Λιόν.

Ξανά τελικός για τη Ναντ [vid]

Μάλλον το Κύπελλο Γαλλίας πάει… γάντι στη Ναντ. Μετά την περσινή της πορεία που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου, φέτος θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Κι αυτό διότι την Τετάρτη το βράδυ νίκησε 1-0 την Λιόν και έβγαλε… εισιτήριο για τον τελικό. Έτσι θα περιμένει ως το βράδυ της Πέμπτης για να μάθει τον αντίπαλό της. Καθώς διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ανεσί και Τουλούζ.

Το ματς στο «Beaujoire» ήταν ανοικτό. Αν και ο τίτλος του φαβορί είχε πάει στην Λιόν, που ήθελε να «σώσει» τη χρονιά με έναν τελικό, τα «καναρίνια» στάθηκαν καλύτερα. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, μάλιστα, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Σε αντίθεση με την Ολιμπίκ που δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοράρει η Ναντ. Με το τέρμα του Μπλας στο 57', μετά το γέμισμα του Σεντονζέ, που διαμόρφωσε το 1-0. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού στο φετινό Coupe de France.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr