Ποδόσφαιρο

Χέρι-χέρι «καρακάξες» και «κόκκινοι διάβολοι» [vids]

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 00:26

Σημαντικές νίκες σε εξ αναβολής ματς της Premier League για Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χέρι-χέρι «καρακάξες» και «κόκκινοι διάβολοι» [vids]

Οι μάχες στο αγγλικό πρωτάθλημα για την έξοδο στο επόμενο Champions League κορυφώνονται. Καθώς το βράδυ της Τετάρτης, τόσο η Νιουκάστλ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσαν μεγάλες νίκες που τις φέρνουν και πάλι μέσα στην τετράδα. Ειδικά οι «καρακάξες» που συνέτριψαν 5-1, εκτός έδρας, Γουέστ Χαμ δείχνουν αποφασισμένες να κουνήσουν… σεντόνι! Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο Λονδίνο, η Νιούκαστλ πετούσε… φωτιές! Καθώς χρειάστηκε μόλις 6' για να ανοίξει το σκορ. Το 0-1 ήρθε από την κεφαλιά του Γουίλσον. Επιπλέον, στο 11' ο Ζοέλιντον σημείωσε το 0-2. Αλλά στο 40' τα «σφυριά» μείωσαν σε 1-2 με τον Ζουμά. Οι «καρακάξες», όμως, ήταν αποφασισμένες για μια σπουδαία νίκη. Την πέτυχαν με εκκωφαντικό τρόπο. Στο 46' σκόραρε εκ νέου ο Γουίλσον. Ακόμα στο 82' ο Ίσακ σημείωσε το 1-4, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Ζοέλιντον στο 90'!

Μαζί με τους, στους 53 βαθμούς, είναι και οι «κόκκινοι διάβολοι». Επιπλέον και οι δύο ομάδες που είναι στο +3 από την Τότεναμ, έχουν ματς λιγότερο! Μιας και νίκησαν 1-0 στο «Old Trafford» την Μπρέντφορντ. Το μοναδικό γκολ στο ματς ήρθε στο 27' με την κεφαλιά του Ράσφορντ. Ο Ντε Χέα με διπλή, σπουδαία, επέμβαση στο 67' κράτησε το 1-0 που είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr